Zonnepanelen
Morrenhof-Jansen Gramsbergen BV in
Gramsbergen
<<=Terug naar plaats Gramsbergen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Morrenhof-Jansen Gramsbergen BV
Doorbraakweg 26
7783 DC Gramsbergen

tel: 0524 - 561234

Extra informatie

Ontvang de BTW terug op uw investering in zonnepanelen!!Als u onlangs een zonnesysteem heeft aangeschaft of als u van plan bent zonnepanelen aan te schaffen bestaat er een reële kans dat u de BTW over deze investering kan terugvragen. Voor advies en voor het volledig laten verzorgen van de aanvraag kunt u contact opnemen met Accountants- en advieskantoor De Lange uit Bergentheim. “De adviseur die naast de ondernemer staat”    
ZONNEPANELEN 
 
De zon levert elke dag weer grote hoeveelheden energie. Nu kunt u met behulp van zonnepanelen deze energie omzetten naar elektriciteit. Zo wordt u uw eigen energiefabriek. Zonnepanelen worden ook wel fotovoltaïsche panelen (photovoltaic –panelen, pv-panelen) genoemd. Morrenhof – Jansen installatiebedrijven legt op deze website verschillende facetten uit van de werking tot de verschillen. Met onze installatiebedrijven in Dalfsen, Gramsbergen en Vriezenveen zijn wij in staat als installateur een grote regio te voorzien van advies, producten en diensten met betrekking tot zonnepanelen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Wij hebben projecten gerealiseerd van 3 zonnepanelen tot installaties van 400 zonnepanelen. Dit geld voor zowel voor de nieuwbouw, particulier en utiliteit.  
 
Uw voordelen van zonnepanelen 
 
- Bespaar tot 100 % op uw energierekening 
- Draag bij aan een duurzame wereld en investeer met een goed rendement 
- Vakkundig geïnstalleerd door een erkende installateur 
- Tien jaar garantie (25 jaar opbrengstgarantie) 
- Vijf jaar garantie op omvormer (Optioneel uit te breiden tot 20 jaar) 
- Morrenhof-Jansen installatiebedrijven maakt gratis een calculatie en geeft u advies op maat. 
 
Werking zonnepanelen 
 
Zonnepanelen zijn opgebouwd uit meerdere zonnecellen. Deze zonnecellen zijn over het algemeen gemaakt van de halfgeleider silicium. Hierin wordt zonne-energie omgezet in een elektrische stroom. Via de omvormer gaat de opgewekte stroom naar de verdeelkast. Een belangrijk verschil tussen de soorten zonnepanelen is de keuze voor mono- of polykristallijne zonnepanelen. 
 
- silicium 
- omvormer  
- mono- of polykristallijn 
- misverstanden 
- bereken uw zonnesysteem  
- productinformatie 
- Subsidie zonnepanelen - kijk hier naar de huidige stand van zaken 
 
Wilt zonnepanelen aanschaffen? Dan kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Particulieren kunnen vanaf 2 juli 2012 tot 28 december 2013 voor 17.00 uur subsidie aanvragen voor zonne-installaties (zon-PV). Agentschap NL voert de regeling uit in opdracht vanhet ministerie van Economische Zaken. 
 
Merken die Morrenhof - Jansen installatiebedrijven gebruikt: 
 
Zonnepanelen Yingli-Solar 
 
Morrenhof-Jansen installatiebedrijven werkt voornamelijk met zonnepanelen van Yingli Solar. Deze producent van zonnepanelen is de wereldleider en levert gegarandeerd een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Vandaar dat wij ook voor dit product kiezen. Maar wij hebben een breder assortiment van producten. Kijk hier voor de datasheets van de verschillende soorten zonnepanelen. 
 
SMA-omvormers 
 
Morrenhof-Jansen gebruikt voornamelijk SMA omvormers. SMA behoort zonder twijfel tot de topmerken van omvormers. Met een perfecte service en dienstverlening vanuit België is SMA een uitstekende partner met een brede range aan omvormers voor zonne-energie installaties van alle afmetingen.  
 
Plaatsen van zonnepanelen vergunningsvrij? 
 
Zonnepanelen zijn van buitenaf zichtbaar en daarom gelden voor het aanbrengen van zonnepanelen (zonneboilers ook) bepaalde regels. Als daaraan wordt voldaan mogen ze vergunningvrij worden aagebracht op een gebouw. Klik hier voor een pdf-bestand met de voorwaarden voor vergunningvrij en vergunningplichtig bouwen m.b.t. zonnecollectoren en zonnepanelen.