Zonnepanelen
Asser Zonnepanelen in
Assen
<<=Terug naar plaats Assen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Asser Zonnepanelen
Eem 65
9406 Hv Assen

tel: 0592422845

Extra informatie

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat zich bezig houd met installaties van zonnepanelen voor zowel energie als warmte techniek.   
De voordelen van Zonnepanelen op een rijtje. 
 
• Lagere energie nota 
• Goed voor het milieu 
• Kosten verdienen zich altijd terug 
• Meer onafhankelijkheid 
• Stijging woningwaarde 
• Subsidie van de overheid 
 
Bij ons bent u zeker van een flexibele en pro actieve werkhouding, tevens door onze jarenlange ervaring bent u er zeker van dat er een goed product wordt geleverd. 
 
Bedrijfsprofiel. 
 
Ons bedrijf is ontstaan nadat ons montagebedrijf veel aanvragen voor zonnepanelen kreeg. Om onze activiteiten zo transparant mogelijk te houden hebben wij besloten Asser Zonnepanelen op te richten. 
 
Asser Zonnepanlen houd zich grotendeels bezig met het plaatsen van zonnepanelen of zonneboilers. De montage wordt voornamelijk gedaan door de twee montage bedrijven die wij hebben. Maar ook voor het aanpassen of vervangen van u groepenkast bent u bij ons op het juiste adres. 
 
Kwaliteit. 
 
Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar onze samenwerking met diverse ondernemers die allemaal gespecialiiseerd zijn in zijn/haar vakgebied! 
 
Meeklussen. 
 
Heeft u een compleet zonnepakket gekocht maar u komt er met de installatie toch niet uit? Wij helpen u graag met het installeren. 
 
Vlok 
 
Ons klussenbedrijf is aangesloten bij de VLOK, de vereniging van landelijk georganiseerde klussen bedrijven. 
Deze organisatie adviseert niet alleen de bedrijven in de aanpak van de klussen, maar vormt ook een garantie voor de klant dat het werk goed afgeleverd wordt. 
 
Contact 
 
Wanneer u contact met ons opneemt wordt er een afspraak gemaakt en komen wij bij u langs. 
Wat er nodig is wordt ter plaatse bepaald en opgemeten, wordt vervolgens besteld, waarna er met de werkzaamheden kan worden gestart. 
 
Slot 
 
Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap, afspraak is afspraak, een goede sfeer en niet te vergeten een goede prijs. 
 
Wat is een zonnepaneel 
 
Een zonnepaneel of PV-paneel is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Er wordt een groot aantal fotovoltaïsche cellen op een paneel gemonteerd. Het woord fotovoltaïsch komt van het Griekse woord photos: licht, en Volta. Dit is de naam van een Italiaanse graaf die in 1800 de eerste elektrische batterij uitvond. 
 
Meestal wordt de afkorting PV van het Engelse photovoltaic gebruikt. PV-modules zijn zonnepanelen, een PV-systeem is een volledige installatie bestaande uit zonnepanelen, bekabeling, regelapparatuur, koppeling aan batterijen of stroomnet en draagstructuur. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie, met vele voordelen tegenover energieopwekking met fossiele brandstoffen. 
 
Waar uit bestaat een zonnepaneel? 
 
Zonnecellen zijn meestal gemaakt van silicium, wat uit twee lagen bestaat.  
 
Licht laat tussen deze twee lagen elektrische stroom lopen. Daarom heten zonnepanelen  
 
ook wel fotovoltaïsche cellen en worden afgekort ook wel PV-systemen genoemd. 
 
Bij een andere vorm van PV zijn de elementen gemaakt met de dunnelaagtechnologie.  
 
Hierbij wordt gebruikgemaakt van amorf silicium. Deze vorm van heeft zijn voor- en nadelen.  
 
Zo is deze vorm beduidend goedkoper maar een groot nadeel is het lagere rendement. 
 
 
Toepassing PV-panelen 
 
 
Met stroom uit zonnepanelen is het mogelijk rechtstreeks batterijen op te laden voor tuinlampen, radio's, verkeerslichten en nog veel meer. Dit worden "autonome PV-systemen" genoemd. 
Een PV-systeem kan ook via een omvormer wisselstroom aan het stroomnet leveren. Hierdoor is onmiddellijk gebruik mogelijk. Het overschot aan stroom wordt bij netgekoppelde PV-systemen (een openbaar verdeelnet) gevoegd. 's Nachts en op donkere dagen hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien de stroom dan van dit openbare verdeelnet wordt gehaald 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen? 
 
Wij zijn de specialist op het gebied van zonnepanelen. Voor energie besparing bent u bij ons aan het goede adres. Wanneer uw zonenepanelen wilt laten plaatsen of u wilt een deskundig advies neem dan contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs met een vakkundig advies.